Request a call back

Marshalls Eclipse Granite Patio & Decking Bootle

Before
After 25 Days
Date Completed: 28/02/2011

This garden landscape project was to transform the rear garden by enlarging the size of the garden by constructing a new boundary wall and to remove the existing wall. Then we installed a decking feature with handrail, and also we created a trellis screen with a gate to separate the dog area and the new patio area.

The paving we were installing to the new patio area is a Marshalls granite paving which was reclaimed of an old job. To add the finishing touches we created a raised bed retained with argent walling and we installed a small water feature with a planting area.

Project Progress

Similar Projects

Small Garden Makeover Orrell Park READ MORE
Marshalls Symphony Copper Patio – Orrell Park READ MORE
Garden Transformation with Outdoor Bar Ormskirk READ MORE
Click Here To View All Our Projects...

What Our Customers Say

“Absolutely fantastic! We needed a way to stop water running underneath a poorly designed automatic door threshold into our Property. Abel Landscapes came up for a site-visit and advised on the best, affordable and wheelchair friendly drainage channel, making sure the water runs off down the street rather than into our building. A time amd date convenient to us was agreed. When the workmen came I was very impressed to witness a throrough and professional pre-job brief -all too often have I had it happen that after everything was agreed on site-visit, then the workmen turn up and ask “so what needs doing here?” not having been briefed about the job at all- not so with Abel Landscapes: they were briefed not only with everything that was agreed on during site visit but also the technical aspects and details of execution of the job. It was a joy to hear a proper job brief. Then the work itself was carried out swiftly and extraordinarily neatly. The finished job looks so good and un-intrusive I had to point out to staff that it’s already been done and they were impressed how well it fitted with the look of the front of our building. Most importantly though: it works! The drainage channel keeps the water away from our building and we can finally replace the sodden moss-ridden carpet. Thank you Abel Landscapes! 5 stars all round from communication over design to execution -oh, and reasonable price – I cannot recommend them enough! I would use them again in a heartbeat.”

Xenia